joi, 17 februarie 2011

De asta i se spune "Pitbull"!



Gattuso a sărit la gâtul  secundului de  la Tottenham
Gattuso a sărit la gâtul secundului de la Tottenham
Neputinţa lui AC Milan în meciul cu Tottenham (0-1) l-a determinat pe Gennaro Gattuso să sară la gâtul antrenorului secund al englezilor.
AC Milan a cedat (0-1) prima manşă din optimile Ligii contra lui Tottenham, însă a pierdut enorm şi la nivel de imagine.
"Milanimale!", au titrat ziarele din Anglia, acuzând durităţile italienilor. Spiritele s-au încins după o intrare criminală, cu ambele picioare, a "diavolului" Flamini asupra lui Corluka, acesta declarând că a fost un fault "de închisoare".
Imediat, căpitanul Gattuso a intrat într-un conflict verbal pe marginea terenului cu secundul lui Tottenham, Joe Jordan, care s-a trezit cu o mână în gât. La fel ca celebra rasă de câini agresivi, "Pitbull" Gattuso nu s-a calmat uşor.
La final, şi-a dat jos tricoul şi a pornit în urmărirea tehnicianului, cei doi întâlnindu-se "faţă în faţă", la propriu.
"Aş fi pariat o avere pe Jordan. Gattuso a avut noroc că nu s-a trezit cu dinţii scoşi", a comentat incidentul Redknapp, principalul lui Tottenham.
"Mi-am pierdut capul. Am greşit! Accept orice sancţiune", a declarat mijlocaşul, reacţia sa fiind similară cu cea a lui Chivu după pumnul în figură aplicat fără motiv unui adversar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu