joi, 17 februarie 2011

Sahtior, carnaval la Roma! 3-2 pentru echipa lui Lucescu in Champions League

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu
Echipa lui Mircea Lucescu a învins AS Roma cu 3-2 pe „Olimpico”, în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor, şi este la 90 de minute de o calificare istorică în sferturi.
Nebunia de meci de pe „Olimpico” a început cu golul lui Perrotta, sau mai degrabă autogolul lui Raţ (min. 28). A fost şi momentul de declic în jocul lui Şahtior. La niciun minut de la această reuşită, pe când romanii încă nu se treziseră din euforia deschiderii de scor, proaspătul internaţional brazilian Jadson a egalat la unu, cu un şut deviat. Tribuna romană a amuţit pentru prima oară! „Minerii” au preluat încet controlul asupra jocului, iar cea de-a două reuşită „Made in Brazil” a serii nu s-a lăsat prea mult aşteptată. 

Menez ţine Roma în viaţă

De data asta tânărul de doar 20 de ani Douglas Costa a demonstrat de ce se bucură de încrederea lui Mircea Lucescu, cu un gol superb din 14 metri (36). Până la pauză, tribuna romană avea să fiarbă de-a dreptul, pentru că meciul s-a transformat într-un veritabil carnaval brazilian. Luiz Adriano a dus scorul la 3-1 (42), după o greşeală în apărarea „capitolină”, iar sferturile Ligii Campionilor erau la un retur distanţă de echipa lui Mircea Lucescu. Menez (61) a ţinut însă să amâne petrecerea la Doneţk, cu un gol fabulos la vinclu.
Barcelona, învinsă la Londra!
Sezonul trecut, Liga Campionilor a programat întâlnirea dintre Arsenal şi Barcelona în sferturi. După returul de pe „Camp Nou“, terminat cu victoria cu 4-1 a catalanilor, Josep Guardiola jubila: „Am jucat mai bine ca niciodată“. Nicio mirare deci că meciul de aseară de pe „Emirates“ se anunţa a fi unul extrem de spectaculos!
Catalanii au deschis balul prin David Villa (26), Messi ratând apoi incredibil şansa desprinderii. Cum ocaziile ratate se răzbună, „tunarii“ au revenit nesperat în joc, Van Persie (78) şi Arşavin (83) pregătind Arsenal pentru returul de foc de pe „Camp Nou“. Arsenal - Barcelona s-a terminat 2-1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu