joi, 17 februarie 2011

Stuttgart i-a trantit usa-n nas lui Marica!



Marica a dat un gol,  după care a fost  eliminat pentru proteste
Ciprian Marica are doar şanse ipotetice să fie primit înapoi de Stuttgart
Povestea de dragoste dintre Ciprian Marica şi VfB Stuttgart se apropie cu paşi repezi de sfârşit. 
„Există doar şanse ipotetice ca Marica să mai joace la Stuttgart. Nu ne-a lăsat impresia că are intenţia de a reveni, de a continua cu noi", a spus managerul Fredi Bobici. Antrenorul Bruno Labbadia a fost la rândul său categoric.
„Am încercat de mai multe ori să îi las o uşă deschisă, dar el nu a arătat disponibilitate pentru echipă. A spus nişte lucruri inacceptabile", a declarat şi tehnicianul german, indicând că Marica a cam ratat şansa de-a face pace cu echipa sa: „Îl urmărim cu atenţie de mai mult timp".
Totuşi, există şi oameni care nu cred în posibilitatea ca Marica să fie dat afară de la Stuttgart. Printre ei, fostul impresar al jucătorului, Victor Becali.
Acesta e de părere că nemţii blufează şi că nu-şi pot permite să lase liber un fotbalist pe care s-au plătit peste 7 milioane de euro.
Dacă însă într-adevăr aşa stau lucrurile, „ar fi foarte bine, cine nu-l vrea pe Ciprian fără să plătească nimic?" „Eu îi găsesc imediat echipă dacă e liber de contract", a mai declarat Becali pentru ziarul „Ring", adăugând că nemţii ar trebui să-i plătească în acest caz şi daune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu