joi, 17 februarie 2011

Fiorentina - Inter 1-2. Mutu, cel mai bun de la gazde



    Internationalul roman Adrian Mutu a fost titular la Fiorentina in aceasta seara, in meciul pierdut pe teren propriu de echipa din Firenze, 1-2 in fata campioanei Europei, Inter Milano.

Suspendat, Cristi Chivu n-a evoluat la oaspeți.
Adrian Mutu a fost cel mai bun om al toscanilor in partida Fiorentina-Inter Milano, scor 1-2, joc disputat in aceasta seara in Serie A.

 Romanul a jucat foarte bine in meciul impotriva formației in tricoul careia a debutat in Italia, avand trei șuturi pe poarta in prima repriza și unul in partea secunda.
"Briliantul", care a dovedit inca o data ca atunci cind are probleme de tot felul se motiveaza cel mai bine, a evoluat pe tot parcursul confruntarii.

Mutu a cautat cu insistența golul și a alergat mult, punandu-se și in slujba echipei cu pase utile, dorind parca sa arate ca este in forma și ca nu poate fi ocolit de selecționerul Razvan Lucescu atunci cand acesta va trimite convocarile pentru partida cu Bosnia, de pe 26 martie.
Inter, fara Cristi Chivu (suspendat), s-a dovedit echipa mai puternica și s-a impus cu 2-1, revenind astfel in lupta pentru titlu. Dupa 25 de etape, lider este AC Milan, cu 52 de puncte, urmata de Napoli (49) și de Inter (47).
La oaspeți, postul de fundaș stanga, pe care este folosit de obicei Chivu, a fost acoperit de japonezul Yuto Nagatomo, iar dupa inlocuirea niponului - de capitanul Javier Zanetti.

Fiorentina - Inter 1-2
Marcatori: Manuel Pasqual (33) / Michele Camporese (6, autogol), Giampaolo Pazzini (62)
"Stadio Artemio Franchi", Firenze
Spectatori: 25.000
Arbitru: Antonio D'Amato

Fiorentina: Artur Boruc - Gianluca Comotto, Alessandro Gamberini, Michele Camporese, Manuel Pasqual, Valon Behrami (Khouma Babacar, 87), Marco Donadel (Gaetano D'Agostino, 73), Riccardo Montolivo (Cpt), Mario Alberto Santana (Adem Ljajic, 27), Alberto Gilardino, Adrian Mutu
Antrenor: Sinișa Mihajlovic

Inter: J slio César - Maicon, Andrea Ranocchia, Iván Córdoba, Yuto Nagatomo (Houssine Kharja, 71), Javier Zanetti (Cpt), Esteban Cambiasso, Wesley Sneijder (McDonald Mariga, 82), Dejan Stankovic (Joel Chukwuma Obi, 90), Giampaolo Pazzini, Samuel Eto'o
Antrenor: Leonardo
Astazi, tot de la ora 19:30, in Serie A TIM s-a mai jucat un meci:
Sampdoria - Genoa 0-1
Marcator: Rafinha (55)
"Stadio Luigi Ferraris", Genoa
Spectatori: 35.000
Arbitru: Emidio Morganti
"Gazzetta"a scris de Mutu
Jurnalistii celebrului cotidian italian "La Gazzetta dello Sport" sunt la curent cu derapajele lui Adrian Mutu, indiferent unde se produc acestea.
Italienii nu rateaza niciun subiect aparut in presa de la Bucuresti si care il are ca subiect pe Adrian Mutu, atacantul echipei Fiorentina.
"Nu am nici o legatura cu ancheta"

Ultimul scandal in care apare numele lui Adrian Mutu e cel legat de relatia fotbalistului cu interlopul Nuredin Beinur.

Astfel, "Gazzetta" scrie astazi, sub titlul "Mutu, un'altra brutta storia" ("Mutu, o alta poveste trista"), despre relatia internationalului roman cu omul de afaceri constantean, caz tratat pe larg de presa din Romania in ultimele doua zile.
"Nu am nici o legatura cu ancheta care se desfasoara. Eu doar am vorbit la telefon cu o persoana pe care o cunosc de mult timp", a spus Mutu, citat de fiorentina.it.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu