miercuri, 16 februarie 2011

Gica Hagi, "tavalit" de presa turca



    Publicatiile din Turcia sustin ca antrenorul roman Gheorghe Hagi este principalul vinovat pentru confuzia din jocul practicat de Galatasaray Istanbul in ultima vreme.

Dupa ce ieri, jurnalistii turci anuntau ca antrenorul roman ar putea fi demis daca nu o califica pe "Cim Bom" in semifinalele Cupei Turciei, astazi, publicatia "Fanatik" sustine ca Hagi nu ii foloseste la capacitate maxima si pe posturile ideale pe jucatorii Cana, Neil, Sabri si Stancu.

"Culio, Zapata, Stancu, Kazim sau Yekta sunt jucatorii adusi de Hagi si toata lumea se astepta ca jocul echipei sa se schimbe. Cu toate acestea, Hagi ii trimite pe multi dintre jucatori pe pozitii in care nu dau randamentul scontat. Multi dintre jucatori sunt confuzi", scriu turcii, care au insa numai vorbe bune despre Bogdan Stancu, jucator transferat in aceasta iarna de la Steaua.

"Stancu a aratat calitate intr-o perioada foarte scurta. Dupa un start excelent, Stancu a fost retras in zona a doua a atacului, iar actiunile tanarului atacant nu mai sunt la fel de periculoase", a mai notat "Fanatik".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu