miercuri, 16 februarie 2011

Mutu minte iar: "Discuțiile cu Beinur sunt de acum 2-3 ani!"



     Dupa antrenamentul efectuat in aceasta seara la Fiorentina, pus sa comenteze apariția discuțiilor pe care le-a avut cu interlopul Nuredine Beinur, fotbalistul Adrian Mutu a cautat sa se disculpe.

Adrian Mutu, atacantul echipei de fotbal Fiorentina, n-a contestat veridicitatea discuțiilor pe care le-a avut cu interlopul Nuredin Beinur, dar le-a precizat jurnaliștilor italieni (care oricum nu cunosc cazul in detaliu și nici nu știu despre amicițiile piteșteanului cu persoane dubioase din Romania sau despre insistența din trecut a jucatorului de a disputa meciurile naționalei Romaniei la Constanța, in "fieful" lui Beinur) ca acestea s-au derulat cu mult timp in urma.

"Sunt discuții de acum 2-3 ani. Sunt chestiuni amicale, unele de afaceri. Eu n-am nicio legatura cu ceea ce a facut el", a cautat sa se dezvinovațeasca "Briliantul", care abia a fost iertat de toscani dupa nemumaratele acte de indisciplina pe care le-a comis. Acest scandal, chiar daca nu-l incrimineaza cu ceva, mai pune o pata pe imaginea și așa șifonata a "Briliantului".

Versiunea piteșteanului nu concorda cu cea oferita de anchetatori, care susțin ca interceptarile au fost efectuate in 2010. Mai precis, pe data de 12 mai a anului trecut.
Nu ar fi prima oara cand Mutu se intrece in minciuni. Specialiștii consultați deunazi de EVZ au declarat ca vedeta are nevoie de terapie, pentru a se putea schimba cu adevarat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu