miercuri, 16 februarie 2011

Marica a fost exclus din lotul echipei VfB Stuttgart




      Atacantul roman al echipei germane VfB Stuttgart, Ciprian Marica, a fost exclus, marti, din lot, dupa declaratiile pe care le-a facut cu referire la situatia sa de la club, urmand sa se antreneze individual pe termen nedefinit, informeaza Mediafax.


Sambata, Marica nu a fost convocat pentru meciul cu 1.FC Nurnberg (scor 1-4, pe teren propriu), iar luni si marti a fost chemat la discutii de catre conducerea clubului.

Marti, dupa o discutie intre antrenorul Bruno Labbadia, managerul Fredi Bobic si Ciprian Marica, VfB l-a exclus din lot pe roman. Desi Marica a negat faptul ca s-ar fi declarat nemultumit de situatia sa la club, sefii au decis sa-l excluda pe roman din lot, urmand ca el sa se antreneze individual pana cand se va lua o alta hotarire.
"Interesul echipei sta deasupra interesului individual. Cipi nu este pregatit sa se puna in interesul echipei. Hotararea noastra nu reprezinta o suspendare, dar el se va antrena deocamdata separat", a spus Labbadia, conform sursei citate.

Ciprian Marica declarase, la 4 februarie, in cadrul unei emisiuni televizate, ca are probleme la VfB Stuttgart: "Nu vreau sa spun exact din ce motiv nu am fost convocat pentru meciul cu Monchengladbach. Oarecum m-am certat cu antrenorul de la Stuttgart, dar sunt mai multe probleme, despre care nu vreau sa vorbesc, sa spun ceva aiurea la cald".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu